Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Detinguda quan intentava robar en una botiga amb una arma blanca

Cap a les 11:45 hores del divendres dia 24 de febrer, la Policia Municipal va detenir a Y.S.E. de 37 anys, domiciliada a Olot, com a presumpte autora d’un delicte de robatori amb violència i intimidació, en grau de temptativa, en una botiga del centre d'Olot. Els fets es van conéixer arran d'una trucada d'un botiguer del carrer Antoni llopis que va informar del que semblava era una baralla en una altre botiga propera. En arribar els agents de la  Policia Municipal van comprovar com la propietària d'una botiga va deixar tancada a dins a la persona detinguda.

Segons les primeres informacions, suposadament els fets van tenir lloc una estona abans quan la persona detinguda va entrar a la botiga, i amb una arma blanca havia amenaçat a la propietària, agafant els diners de la caixa registradora i del moneder de la víctima, a més de les targetes de crèdit. En un moment donat, la propietària, que estava subjectada per la detinguda, es va poder desfer i sortir de la botiga, bloquejant la porta perquè aquesta no pogués escapar.

La detinguda va ser traslladada a les dependències de la Policia Municipal per efectuar les primeres diligències per seguidament posar-la a disposició dels Mossos d’Esquadra, per prosseguir amb les investigacions i posterior posada a disposició judicial.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2024