Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Recollida de denúncies al lloc dels fets en determinats casos

OFICINADENUNCIESEn relació al que es va anunciar durant la presentació de la memòria d’activitat de la policia durant el 2011, la Policia Municipal ja es troba en disposició d’oferir un servei de recollida de denúncies in situ. Aquesta servei està especialment pensat per aquelles persones que per algun motiu tenen dificultats per adreçar-se a dependències policials per posar la seva denúncia, com podrien ser botiguers en hores d’obertura, o persones amb dificultats de mobilitat, bé sigui per malaltia o per edat avançada.

El servei s’activarà a partir d’una trucada a la Policia Municipal explicant el fet que es vol denunciar i llavors es pactarà l’hora del dia que pugui anar millor a ambdues parts per passar a recollir la denúncia, ja sigui a la botiga, ja sigui al domicili de la persona afectada per una dificultat de mobilitat.

Amb aquest servei es vol donar una especial resposta a una demanda històrica dels botiguers de la ciutat, a la vegada que es vol evitar que determinats fets delictius quedin sense denuncia formal.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2024