Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Marcatge de bicicletes amb el sistema Bicimark

marcatgeFORMULARI INSCRIPCIÓ 

La Policia Municipal d'Olot ha contractat un nou sistema de marcatge de bicicletes, Bicimark, per millorar la seguretat i dificultar-ne la sostracció. El sistema consisteix en un número de registre que es retola en dos punts diferents del quadre de la bicicleta amb una pintura d'alta resistència. Aquesta numeració única vincula la bicicleta registrada i el seu propietari. El mateix propietari dóna d'alta el número de registre en la base de dades d'abast estatal que ofereix la mateixa empresa, i aquesta informació queda accessible per a consulta dels cossos de seguretat de tot l'Estat.

L'objectiu de la implantació de Bicimark és oferir, de forma gratuïta i només per als veïns i veïnes d'Olot, un sistema al més eficaç possible per dissuadir la sostracció o, en el cas que aquesta sostracció tingui lloc, per poder tornar la bicicleta al seu propietari en el moment que sigui localitzada per un cos de policia arreu de l'Estat. 

Fins ara es feia servir un sistema de marcatge mecànic, que donava un número de referència que s'inscrivia en una base de dades d'ús exclusiu de la Policia Municipal d'Olot i que, per tant, només permetia la localització de la bicicleta dins la nostra ciutat. Aquest marcatge ha estat substituït pel nou sistema, que té una única base de dades a tot l'Estat.

Qualsevol persona que vulgui marcar la seva bicicleta ha de contactar amb la Policia Municipal mitjançant [aquest formulari]. El marcatge és gratuït. Si la bicicleta ja estava marcada amb l'antic sistema, vegeu instruccions de registre .

directe al formulariqr_bicicletes

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2024