Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Sospitós d'estafar amb el canvi de la compra

ULL_ESTAFESEls darrers dies s’està donant una estafa a comerços de comestibles de la ciutat i comarca, que consisteix en enganyar al botiguer amb el canvi.

L’estafa consisteix en provocar confusió amb el canvi d’un bitllet de 100€ després de realitzar una compra, i demanar canvi del bescanvi  primer, per aconseguir de nou el bitllet i en la confusió marxar amb un guany de 50€.

El sospitós és un senyor d’uns 50-52 anys, que vesteix de manera informal estiuenca (com qui ha baixat de casa per fer una compra). En alguna ocasió ha vestit camisa blau cel ratllada i bermudes. És baixet i grassonet, amb cabells blancs    

Si es troben amb aquesta persona, interessa que ens avisin per poder-lo identificar i aconseguir que desisteixi en aquestes estafes.

S’ha donat algun cas on la persona que realitza l’estafa també és un home, però en aquest cas més jove, d’uns 40 anys, amb ulleres de pasta negre i amb els cabells arrissats i negres. Aquest segon individu també vesteix de manera informal i estiuenca amb pantalons bermudes. En aquest cas, va fer l’engany amb un bitllet de 20€.

No es pot descartar la relació entre els dos autors, i per tant, que aquest segon individu estigui aprenent a fer l’estafa.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023