Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Rotació de sectors en la policia de proximitat.

Rotació de sectors en la policia de proximitat.

Després d’uns anys en que cadascun dels policies de proximitat tenia un sector de la ciutat assignat, des d’aquest dilluns 19 de setembre, s’ha efectuat una rotació en l’assignació de sector, de tal manera que cadascun dels 4 agents assignats passarà a cobrir un nou sector.

Durant les properes setmanes i mesos, rebreu la visita del nou agent per tal que el conegueu i li pugueu fer les consideracions que considereu convenient sobre el vostre barri.

També durant els propers mesos, seguint la demanda del nou consistori, esperem ampliar la sectorització de la ciutat dels actuals 4 fins a 5 sectors de proximitat, posant un nou agent a la secció. D’aquesta manera, s’incrementaria el servei de proximitat a la nostra ciutat, d’1 caporal i 4 agents, a 1 caporal i 5 agents. 

Quan estiguem en disposició de realitzar aquesta ampliació dels sectors se us informarà puntualment.

De moment, amb aquesta rotació dels agents en els 4 sectors actuals, esperem oferir el millor dels serveis i poder seguir comptant amb el vostre suport respecte el model de proximitat de la vostra Policia Municipal.

Recordeu que podeu demanar cita amb el policia de proximitat també des de la web de la policia municipal, en aquest enllaç.

policiaproximitat_rotacio

Ben Cordialment,

Policia Municipal d’Olot.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2021