Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Estafador que va per les botigues d'Olot

La policia municipal informa als comerços

estafaLes darreres setmanes ens han arribat informacions sobre un individu del qual ja es coneix la identitat, que s’està dedicant a fer estafes entre els botiguers de la ciutat.   

En un dels casos coneguts, ha recollit diners a compte de fer d’intermediari per la compra d’un vehicle d’ocasió i l’operació no s’ha acabat realitzant. També semblaria que ha anat a botigues i s’ha emportat productes sense pagar, amb la promesa de fer-ho en poc temps (per haver de cobrar una herència).

Com en d’altres ocasions, aquest individu mira de guanyar-se la confiança del botiguer.

Aquest individu té 31 anys i té nombrosos antecedents policials. Com a característica més destacada, llueix un tatuatge de dues lletres (lletra A i el que semblaria ser una lletra D) a la part esquerra del coll, que resulta fàcilment visible.

D’altra banda, davant la presència més habitual en aquests dies de grups organitzats de pidolaires que són de fora de la ciutat, així com de gent que fa l’estafa dels sordmuts, ens interessa que ens alertin en quan els vegin per poder intervenir el més ràpid possible, sancionar-los i amb aquesta insistència aconseguir que acabin marxant de la ciutat.

 

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023