Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Distincions de la Policia en la seva diada de festa patronal.

Amb motiu de la celebració de la festa patronal de la Policia Municipal d’Olot, s’han distingit les actuacions meritòries de diversos agents durant aquest any.

Entre les actuacions destacades, i segons preveu el Reglament intern de la Policia Municipal d’Olot, s’han concedit les següents distincions:

CONCESSIÓ DE FELICITACIONS INDIVIDUALS

- Per la detenció in fraganti del presumpte autor d’un delicte d’incendi contra un habitatge.

- Per la recollida d’informació, localització i detenció de la presumpta autora d’un robatori amb violència.

- Per la localització, recuperació i identificació del presumpte autor de la sostracció d’un vehicle

-  Per la localització, identificació i posterior detenció del presumpte autor d’una temptativa d’abús sexual contra una menor.   

- Per la obtenció d’informació, localització i posterior detenció, d’un individu multireincident en delictes contra el patrimoni, que malgrat haver estat expulsat del país hi havia tornat, incomplint l’ordre d’expulsió i vivint de nou a Olot d’amagat.

- Per la recollida d’informació, localització i posterior detenció del presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, en què es van intervenir 8 dosis de cocaïna i 550€ en bitllets fraccionats.

CONCESSIÓ ESPECIAL DE FELICITACIONS

Es concedeix una felicitació individual al Sr. Joan Avellana i Bassols, per tots els anys de treball en col·laboració i coordinació amb aquesta Policia des del seu càrrec de cap de la Brigada Municipal d’Olot.   

PLAQUES D’ANTIGUITAT

Per 25 anys de servei actiu en la Policia Municipal d’Olot, es concedeix la placa d’antiguitat a dos agents d’aquest cos.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023