Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Detingut el presumpte autor d'un robatori amb força en una botiga d'informàtica

La Policia Municipal d’Olot va procedir a la detenció la matinada del passat dimarts dia 26, del presumpte autor d’un robatori amb força en una botiga de l’Avinguda de Girona de la ciutat.

Els fets van succeir passada la mitja nit, quan la sala de comandament de la Policia Municipal va rebre una trucada d’un veí de la ciutat, que informava sobre un home que mirava de forçar una botiga d’informàtica de l’Avinguda de Girona.

Desplaçada una patrulla de la Policia Municipal fins al lloc dels fets, varen trobar al sospitós a prop de la botiga, el qual vestia la roba descrita pel ciutadà.

Inspeccionant els voltants, es va trobar el pany forçat d’una botiga d’informàtica, així com les eines utilitzades per forçar la porta, llençades sota un vehicle.

L’individu localitzat portava la roba tacada per les restes de ciment que havia esmicolat en forçar la porta de la botiga, motiu pel qual i davant aquestes evidències,  es va procedir a la seva detenció.

El detingut AGG, ja havia estat detingut feia poques setmanes per la mateixa Policia Municipal per un altre robatori en una botiga del Nucli Antic. Té nombrosos antecedents per delictes similars i va ser traslladat a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra perquè prosseguissin amb les investigacions.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023