Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

La Policia Municipal d’Olot deté a dos presumptes lladres després de perseguir-los corrents

Agents de la Policia Municipal d’Olot varen detenir a la matinada del dissabte dia 20 de desembre a dues persones que intentaven efectuar un robatori a l’establiment comercial del centre d’Olot.

Alertats pel propietari de l’establiment, els agents es van dirigir al c/ Antoni Llopis, on hi ha el domicili comercial de l’establiment, lloc on van localitar dues persones que anaven amb la cara tapada, guants d’obra i que portaven una perpalina per forçar la porta de la botiga, en la qual prèviament ja ho havien intentat i havien desistit en ser sorpresos per algú del carrer. Els lladres en veure els agents varen fugir en direccions oposades, essent detinguts pels agents després d’una persecució pels carrers d’Olot.

Els detinguts, dos nois veïns d’Olot, O.F.R. de 37 anys i D.S.S. de 38 anys se’ls va acusar d’un delicte de robatori en força en grau de temptativa.

Posteriorment, durant l’escorcoll se’ls va localitzar una quantitat considerable de monedes i bitllets solts de diferent quantitat, repartits en vàries butxaques que romanien omplertes a vessar. Els agents van sospitar que devien provenir d’un altre robatori ja consumat. En la informació bidireccional amb els Mossos d’Esquadra, es va saber que s’havia produït un robatori en força en un altre establiment del c/ Dolors, on havien forçat la porta de vidre de l’entrada i s’haurien emportat bitllets i monedes soltes de la caixa, així com un televisor.

Les sospites es va fer fermes quan es va localitzar el vehicle amb el qual s’havien desplaçat els detinguts, en el que es va localitzar al seu interior el televisor sostret de l’establiment del c/ Dolors, així com altres objectes denunciats el dia 19 de desembre a dos establiments  de la localitat de Castellfollit de la Roca.

Els detinguts varen ser traslladats a la Comissaria de Mossos a l’espera de passar a disposició judicial aquest dilluns dia 22.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023