Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

BOTÓ VERMELL D'ALERTES PER MÒBIL

FORMULARI D'ALTA

 QUÈ ÉS EL BOTÓ DRAGALERTVERMELL ? 

 Es tracta d'un dispositiu per a telèfons mòbils i tauletes Androïd destinat als comerços olotins per poder demanar ajuda a la Policia Municipal d'Olot en cas d'urgència. Es tracta d'un botó virtual que al polsar-lo genera un senyal d'emergència a la central de la policia mucicipal indicant la ubicació del comerç.

QUI POT UTILITZAR AQUEST SERVEI ?

Els comerços, empreses i qualsevol altre centre públic o privat amb una ubicacio fixa i que no estiguin obligats per llei com és el cas d'entitats bancàries, joieries i similars. El DragAlert o botó vermell no pretén ser substitut de cap connexió a un sistema d'alarmes sinó un mitjà d'avís a la Policia Municipal més eficaç. També ho poden utilitzar els centres d'ensenyament, oficines de l'administració pública de la població i també disseminats, situats fora del casc urbà.

QUANTES PERSONES D'UN ESTABLIMENT PODEN UTILITZAR AQUEST SERVEI ?

No hi ha limitació. Si es disposa de més persones que hi treballen també poden activar el servei de forma gratuïta. En canvi un mateix telèfon no pot tenir associats més d'un comerç o local ja que cada telèfon està relacionat amb una sola adreça.

EN QUINA SITUACIÓ UTILITZO EL BOTÓ VERMELL ?

En quasevol situació que considerin de risc, bé per perill o per sospites de la persona que entra al seu comerç, així com també en altres situacions com serien robatoris amb violència i intimidació o robatoris amb força en les coses, en situacions de greu alteració de l'ordre públic com poden ser agressions, baralles o qualsevol altre situació greu que requereixi la intervenció de la policia municipal. En el supòsit que no sigui possible prémer el botó en el mateix moment, es pot immediatament després del fet. Si l'emergència té lloc front el mateix establiment, emcara que no sigui dins del recinte, també es pot demanar aquesta ajuda.

COM S'ACTIVA EL SERVEI ?

Mitjançant aquest formulari, o aprofitant la visita d'un agent de proximitat. Quan ho faci es verificaran dades i s'activarà el servei a la central de policia. 

FORMULARI D'ALTA

 

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023