Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Col.labora contra el terrorisme

Logotip_Web_Antiterrorista

El Departament d’Interior té publicada la pàgina web “Nivells d’alerta antiterrorista i col·laboració ciutadana”, amb contingut del Programa Operatiu Específic Antiterrorista (POE A) de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra (PG - ME), perquè la ciutadania pugui conèixer el significat dels nivells d’alerta i les mesures policials genèriques que es poden implementar a cadascun dels nivells.

Mitjançant la pàgina web, s’informa a la ciutadania del nivell d’alerta que hi ha activat a cada moment, i també s’informa de les vies de comunicació per traslladar a la PG – ME la informació que pugui ser rellevant en matèria antiterrorista.

La pàgina web es troba ubicada a l’entorn “gencat.cat” i s’hi accedeix a través de l’adreça http://mossos.gencat.cat/ca/prevencio/alerta-antiterrorista/.

Dins la web s’explica que, en el cas d’urgència s’ha de trucar el telèfon 112, però davant la sospita o coneixement d’activitat relacionada amb el terrorisme, els ciutadans poden comunicar-ho a la PG - ME mitjançant alguna de les vies següents:

1. Emplenant el formulari “Informació rellevant en l’àmbit antiterrorista”, ubicat a la pàgina web.

2. Trucant al telèfon 93 728 52 20.

3. Enviant un correu a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .

4. Dirigint-se a qualsevol comissaria de la PG – ME.

La PG - ME analitzarà tota la informació rebuda des de la participació de la ciutadania, amb totes les garanties de privacitat i confidencialitat.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023