Benvinguts a la pàgina web de la Policia Municipal d'Olot, un espai d'informació i suport al ciutadà

Policia de Proximitat

La policia municipal d'Olot ha integrat en la seva filosofia de treball la policia de proximitat com a element estructural i operatiu. Esdevé una estratègia dirigida a treballar dins de l'àmbit preventiu de la seguretat. Tenir un coneixement directe i ràpid sobre una problemàtica és un element clau que ajuda a la seva resolució fins i tot abans que aquest tingui lloc o s'agreugi.

Aquesta estratègia es veu reforçada amb la disponibilitat d'agents especialitzats que realitzen continus contactes amb els ciutadans, entitats i comerços del seu sector d'influència. Realitzen entrevistes cognitives per saber de primera mà que preocupa als ciutadans, què han vist que no els agrada, que consideren que es pot millorar etc.
Ara també es posa a disposició la possibilitat de realitzar el contacte a través d'aquest espai, mitjançant el qual ens pot fer arribar el seu missatge i en breu l'agent de proximitat del seu sector contactarà.
 
CONDICIONS LEGALS ESPAI WEB
 
OBJECTE
 1.-  Els contactes de proximitat tenen per objectiu la comunicació bidireccional entra els ciutadans i entitats olotines amb els agents de proximitat de la policia municipal.
2.- La finalitat d’aquests contactes és la gestió i tractament dels missatges que es reben per part dels ciutadans i entitats olotins per tal de donar una resposta eficaç.

 METODOLOGIA

 3.- Els agents de proximitat es troben distribuïts per sectors geogràfics de la ciutat:

Sector 1: Centre Històric  i barris de la Plaça Balmes, Firal, St. Francesc-Les Estires i St. Ferriol.
Sector 2: Barris de Mas Bernat , St. Miquel i Les Tries-Les Mates i Batet.
Sector 3: Barris del Mas Baix, Hostal del Sol, Pla de Dalt, Morrot, Montolivet, La Creu, Xipre, Les Planotes i Pisos Garrotxa. 
Sector 4: Barris Sant Roc, Bonavista i Pequín.
Sector 5: Barris dels Desemparats, Eixample Malagrida, la Caixa, St. Cristòfor, Les Fonts i Benavent.

 Els agents patrullen els sectors i estableixen contacte directe mitjançant l’entrevista cognitiva, amb la que recullen la informació que amb posterioritat serà tractada.

 Aquests contactes són bidireccionals ja que no només el policia s’adreça al ciutadà o entitat si no que també el ciutadà pot sol·licitar el contacte amb el policia de proximitat del seu barri. La forma de contacte és de lliure elecció: telefònic, personal o via telemàtica, essent aquesta darrera via de comunicació la que és objecte de tractament amb aquest document.
 FER SOL·LICITUDS DE CONTACTE

3.-  Es pot fer servir el formulari d’aquesta web i en breu rebrà resposta del policia de proximitat del seu sector.

Per contactar, faci ús del següent formulari fent clic aquí.

Imprimeix PDF

Novetats del calendari

No hi ha events pròxims.
Mostrar tot el calendari

Copyright © Espai web de la Policia Municipal d'Olot 2023